Novinky

AKCE PROTI MNOŽÍRNÁM - Hlavou proti zdi

HLAVOU PROTI ZDI je moderovaná diskuze s vybranými osobnostmi, které mají bezprostřední zkušenost s bojem proti organizovanému zločinu a které jsou v tomto boji úspěšné.

O čem to bude?

Program je rozdělen do dvou tematických bloků, které mají společného jmenovatele – boj proti podvodům a zneužívání lidské důvěřivosti:

1. ŠMEJDI (okrádaní seniorů při předváděcích akcích)

2. ZOOMAFIE (problematika množíren a překupnictví zvířat, zejména psů).

V rámci každého tematického bloku vystoupí odborníci, kteří se při své činnosti střetli s nebezpečnými kriminální jevy a na rozdíl od většiny ostatních nezůstali nečinní. Jejich následné aktivity vyvolaly zájem veřejnosti a v jednotlivých oblastech podnítily systémové změny.

Vystoupení ke každému tematickému bloku doplní panelová diskuze, která nabídne prostor k výměně poznatků a názorů na řešení problémů napříč odborným spektrem.

Moderovaná diskuze je určena pro všechny, kteří chtějí nahlédnout pod skutečnou pokličku boje s mafií a nespokojí se s povrchními a zkratkovými informacemi. Cílem akce je vyvolat veřejnou diskuzi o stinných stránkách celospolečenských problémů, o kterých se na veřejnosti běžně nemluví – předpokladem jejich úspěšného vyřešení je přitom právě pojmenování skutečného stavu. Inspirativní příběhy mohou být pobídkou pro ostatní; svět lze měnit k lepšímu a má smysl se o to snažit.

Večerem provedou šéfredaktor odborného kynologického titulu Psí kusy a zakladatel online portálu Policista.cz Dušan Stuchlík a obchodní ředitel společnosti ATLAS CONSULTING Lubomír Brož.

Vstup na akci je zpoplatněn - cena jedné vstupenky činí 300 Kč. Platby zasílejte na transparentní bankovní účet ANIMAL EYE, č.ú.: 2400738353/2010 - https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2400738353

Výtěžek akce poputuje v plném rozsahu na boj proti množírnám psů.

Jelikož jsme hrdými partnery této akce, na místo vezmeme naší oblíbenou fotostěnu, u které se můžete vyfotit a pomoci nám tak šířit tuto problematiku mezi ostatní.

Zdroj: ANIMAL EYE




Zasláno dne Jan 9, 2018 do kategorie ARCHIV