Novinky

Pejskaři pozor! Na Psím dni se chystá velký sraz plemen

Máme tady výzvu, jakou Psí den ještě neviděl! Na louce Centrálního parku Lužiny chceme uspořádat speciální setkání pro majitele různých plemen a zjistit, kolik zástupců se najde a jaká rasa zvítězí. Jak to bude probíhat?

V parku budou připravena speciální stanoviště, na kterých se postupně budou scházet majitelé ras. Jedno zaberou pejskaři s jezevčíky, druhé s německými ovčáky, další třeba ti s mopsíky. A setkání bude spojeno se soutěží.

Nechceme diskriminovat voříšky ani jejich majitele, ale tato soutěž bude určena jenom pro specifická plemena. Je nám totiž úplně jasné, že majitelé kříženců by s přehledem hned vyhráli. Ale nebojte, pro vořechy, voříšky, vestaje a směsky bude na Psím dni jiné zábavy až dost a určitě si tento den užijí všichni!

Na druhou stranu se nebudou kontrolovat průkazy původu a ke konkrétním rasám se můžou přiřadit i pejsci, kteří jsou danému plemenu podobní a nemají papíry. Samozřejmě 40kg chlupatý pesan ve skupině krysaříků neprojde.

Po hromadném sčítání dostane největší skupinka od našeho partnera Bayer (produkty Foresto, Advantix či Drontal) speciální dárek- protiklíštěcí ponožky značky VOXX, které jsou ošetřené přípravkem, který odpuzuje hmyz. Účinná látka vydrží až 20 praní, nevyvolává alergické reakce a je vhodná k použití i pro děti či těhotné a kojící ženy. Takže na procházkách se svým psem budete chráněni i vy.

Navíc všechny zúčastněné obejde profesionální fotograf a ze setkání tak bude vzpomínka na celý život!

Pokud se chystáte na Psí den a máte známého s pejskem, který by se mohl zúčastnit, tak mu určitě dejte vědět! Setkáte se s dalšími majiteli stejného plemene, popovídáte si, vyměníte si zkušenosti a ukážete ostatním svého psího miláčka.

Na tohle setkání se opravdu těšíme, takže 7.9. v 11:00 na značkách!


Zasláno dne Jul 30, 2019 do kategorie ARCHIV