Novinky

Sep 1, 2015

ZÁCHRANA MAXE


Maxe přivedli na veterinární kliniku s tím, že majitel o něj zakopl, Maxovi to způsobilo tříštivou zlomeninu stehenní kosti, a tak ho přišli nechat utratit.Na veterině to odmítli udělat a kontaktovali DOGPONIT, aby jim s tímto mladým pejskem pomohli.

Max

2.září 2015

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Max čekal téměř dva dny na svůj další osud, protože nikdo přesně nevěděl, co dál. Hned, jak nás kontaktovali jsme se za jeli podívat. Usoudili jsme, že už měl smůly dost a dohodli jsme se s ošetřujícím lékařem, že je potřebná operace k napravení roztříštěné kosti, že ho prostě nemůžeme nechat bez pomoci.Max byl po operaci převezen z veterinární kliniky do domácího ošetřování.Noha bohužel zatím nesrůstá, bude tedy pokračovat v klidovém režimu a za 3-6 týdnů se nožka opět překontroluje a dle výsledku se bude řešit, co dál.

Charakteristika MAXE:

Max je asi čtyřletý 13kg kříženec.

Max je zpočátku nedůvěřivý - přijde se mazlit, ale neví, co od cizího člověka čekat, tak se preventivně staví do obranné pozice. Rychle si ale zvyká a v podstatě po týdnu už si je jistější a strach pomalu odeznívá (toto se opakuje s každou změnou pobytu u nového člověka). Bohužel nevíme, co má v předchozím životě za sebou, ale pravděpodobně byl bit. Hlídá si také jídlo, i když také je to už podstatně lepší.

Nemá problém s jinými psy a miluje balónek a hračky. Je zvyklý v bytě, ale určitě by uvítal i výběh z domu na zahradu. Není vhodný k dětem.

Max

ODKAZ PRO VÍCE INFO O MAXOVI ZDE >>