Novinky

Oct 2, 2016

Zajímavosti z FESTIVALU ZVÍŘAT


FESTIVAL ZVÍŘAT se konal ve dnech 1. - 2. 10. 2016 na Výstavišti Praha a Psí magazín na této akci nesměl chybět. Podívejte níže, co nás na akci nejvíce zaujalo.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Rekordní Bull sraz

Na festivalu se konal již III REKORDNÍ BULL SRAZ a velice jsem se na něj těšila. Byla jsem opravdu zvědavá, kolik pejsků letos dorazí. První ročník se zapsal do České knihy rekordů s počtem 330 bull psů a na druhý ročník dorazilo 394 bull psů. Fandila jsem pořadatelům, aby překonali číslo 500 a letošní zápis do České knihy rekordů čítal 483 bull psů, takže to bylo upravdu těsné. Gratulujeme a děkujeme všem, kteří dorazili.


Pamlskovník Artie fashion

Vzhledem k tomu, že mám psa z ulice a dlouhou dobu se živil tím, co si kde našel, dost často to odnesl náš pamlskovník, který jsem někde nechala ležet a on jej rozcupoval při dolování pamlsků. Poslední pamlskovník, který jsem koupila jen za 100,- nám nevydržel ani týden. Tentokrát za to nemohla moje skleróza ani Čenda, ale špatná kvalita. Proto jsem si chtěla na festivalu zakoupit, jak kvalitní, tak i praktický pamlskovník a ideálně i hezký. Mou touhu jsem naprosto uspokojila u stánku rodinné firmy Artie fashion s kolekcí nádherně barevných pamlskovníků. Jelikož jsem blázen do motivů s buldočkem volba byla jasná, a tak jsem od nich pořídila můj zatím nejkrásnější pamlskovník za 295,-

Více na www.artiefashion.cz



Aportovač balonků

Že existují automatické aportovací zařízení pro psy jsem věděla, ale nikdy jsem jej neviděla v ČR, a už vůbec ne na vlastní oči. Proto jsem tuto vychytávku musela hned vyzkoušet. Pokud tedy máte doma neúnavného milovníka balonků, tak takhle mašinka je něco pro něj. Toto zařízení se prodává ve dvou velikostech a každý šikovný pes se naučí do něj vkládat míček, který pak tato mašinka vystřelí do vzdálenosti od 3 až do 9 metrů.

Jak tahle mašinka funguje se můžete podívat ve video :

Více na www.i-fetch.cz



Batoh s bulíkem

Když už jsem myslela, že mám vše nakoupeno, při cestě domů jsem narazila na stánek OZ Bullterrier Rescue Slovakia . Měli zde naprosto krásný batůžek z motivem bulíka a tak sem původně myslela, že si ho pouze vyfotím, abych vám tuhle parádu ukázala. Když už jsem batůžek vyfotila a držela v ruce, nějak sem ho nedokázala vrátit. Prostě jsem ho musela mít. A tak jsem odcházela s pocitem, že sem opět utratila vše co mám, ale udělala jsem si radost a pomohla zakoupením batůžku bulíkům v nouzi. A to se vyplatí !!! :)

Fotoreport dalších zajímavostí a celé akce najdete na našem FB ve FOTOGALERII

Foto: Karolína Hájková