Novinky

Jun 28, 2019

Úspěšný Moravský psí den je za námi! Co všechno si návštěvníci užili?


V sobotu 22.6. proběhl na fotbalovém hřišti města Lanžhot Moravský psí den. Jednalo se o první velkou akci pro pejskaře na Moravě, na kterou se sjeli lidé z celého kraje.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

MORAVSKÝ PSÍ DEN

Během celého dne se v areálu prostřídaly tisíce návštěvníků, což se ukázalo hlavně na dobročinné tombole pro útulky. Do té lidé přispěli krásnými 60 000 korun a celá částka se rozdělila mezi jednotlivé azyly, které na akci přijely. Pejskové měli samozřejmě velkou radost. Ta byla o to větší, že hafany několikrát za den nabízely k adopci i přítomné celebrity a divákům je představovaly přímo na pódiu. Pejsci z útulku se na pár minut proměnili na největší hvězdy celého dne a díky takovému představení se jim usnadnila cesta do nového domova.

Stovky lidí si také díky hlavnímu pořadateli a organizátorovi Animal Breath mohly nechat očipovat svého psa zadarmo. Animal Breath je zbrusu nová aplikace pro domácí mazlíčky, která funguje jako sociální síť pro všechna zvířata. Pokud se tedy pochlubit svým zvířecím parťákem, tak tohle je vhodná cesta! Právě Animal Breath děkujeme za to, že se celá akce v Lanžhotě konala.

Na Moravském psím dni si mohli pejsci a jejich majitelé zasoutěžit. Vzešli odsud vítězové v mnoha kategoriích a diváci si užili dostihy i úkoly v Moravském psím šikulovi. Pozornost si získal i skok do výšky, který naprosto ovládla šikovná fenka Zara se svou neméně šikovnou paničkou Andreou. Bylo vidět, že tahle dvojka je skvěle sehraná a společně je tyhle aktivity opravdu moc baví!

Zara a Andrea

Počasí Moravskému psímu dni naštěstí přálo, a tak se mohli návštěvníci celou dobu pohybovat pod širým nebem a navštěvovat přítomné stánky prodejců i útulků. Jedním z nejvýraznějších stánků, kde si mohli pejskaři nakoupit všechno potřebné pro život se psem, byl žlutý stan generálního partnera SUPER ZOO, který jejich chlupáčům nabízel od hraček, přes obojky a nechyběli také pamlsky a krmiva.

Celou akcí návštěvníky provázeli moderátoři Jana Stryková a Daniel Zďárský

Jakub Zajíček představil poprvé na Moravě novou sociální síť pro domácí mazlíčky ANIMAL BREATH

Díky ANIMAL BREATH si na akci mohly nechat páníčkové zdarma nechat načipovat své pejsky.

Další perfektní zážitek poskytl divákům Daniel Žďárský se svou Staff Bull Show.

VIP osobnosti na Moravském psím dni

Pavla a Dušan Vitázkovi vyrazili i s dětmi. Odnesli si na památku fotografie z CEWE fotokoutku

Zástupci útulků a šeky. Díky návštěvníkům se v tombole vybralo krásných 60 000 korun

David Koller podepsal naší fotostěnu a přidal slogan DOST BYLO MNOŽENÍ!!!

Markéta Hrubešová při představování pejsků k adopci

Pejsky z útulků také podpořili modelky Tereza Fajksová a Barbora Mottlová, která na akci vzala i svého pejska Čika.

David Koller si vede pejska, kterého představí na pódium k adopci

Pejskové se mohli účastnit psího dostihu u kterého byla velká sranda. Někteří pejskové běhali na jedničku, některým to moc moc nešlo.

Pejskové si mohly vyzkoušet čmuchací dečky Nousin plné pamlsků

A také psí hlavolamy DOGLOG

Areál fotbalového hřiště v městečku Lanžhot bylo během dne plné pejskařů. Děkujeme všem za jejich vzorné chování během celé akce.

Foto: Irena Vanišová + Psí magazín