Novinky

POZOR NA LEŽ JAKO VEŽ - ŠTĚNĚ JE Z DRUHÉ RUKY

Určitě už víte, že existují překupníci psů. Co možná ale netušíte, jak snadno dokážou zájemce obelhat. Stačí totiž naprosto jednoduchá lež.

Ti co pravidelně překupuji a prodávají psy totiž nechtějí abyste věděli, že prodávají štěňata opakovaně a ve velkém. Mění jména, telefonní čísla, místa předání ale to nestačí. Lidé už totiž chtějí vidět fenku, matku od štěněte a tak překupníci přišli s další důmyslnou lží. Řeknou vám, že štěně je z druhé ruky.

Například, že ho dostala jejich maminka a nezvládá se o něj starat, že to byl nevhodný dárek a nebo na něj nemají čas. A tak jim na tento špek lidé snadno skočí a už se nepídí po tom, kde štěně vyrostlo, kde má matku a nebo z jakých je podmínek.

V poslední době se tyto případy objevují především v okolí Olomouce, Šternberka, Prostějova, kde ve velkém prodávají psy překupníci právě s touto smyšlenou pohádkou.

Dávejte si proto prosím pozor při pořízení psa, je velice snadné vás oklamat takto jednoduchou lží. Myslete také na to, že každou koupí psa od překupníka zvyšujete utrpení fen v množírnách.

Konopí a CBD pro zvířata
Zasláno dne Jul 21, 2021 do kategorie ARCHIV