Novinky

Aug 9, 2021

Psí odcházení


Kdo měl někdy v životě psa, jistě potvrdí, že šlo o plnohodnotného člena rodiny. A rodina je od toho, aby se o své členy starala a pomáhala jim v každé situaci. Bohužel existují i situace, které by člověk raději nikdy neřešil, přesto se jim v životě nevyhne.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

A takovou situací je i když se čtyřnohý člen rodiny rozhodne odejít do zvířecího nebíčka. Naštěstí dnes už existují služby, které vám v takových těžkých chvílích pomohou. Pokud se tedy necítíte na to, kopat na zahradě pejskovi hrob, nebo ho nechcete nechat u veterináře, představíme vám na Psím dni s Prahou 13, jak se také dá se čtyřnohým rodinným příslušníkem rozloučit.

Věděli jste, že v Praze sídlí krematorium zvířat? Pokud se chcete se svým pejskem důstojně rozloučit, Krematorium zvířat Praha vám se vším bude asistovat. Uspat pejska, převézt ho do krematoria, připravit obřad a samotnou individuální kremaci, nebo třeba vyrobit památeční předměty – s tím vším se na ně můžete obrátit. Ke kremaci přistupují velmi pietně, důstojně a také zodpovědně. Dokážou se vžít do této nelehké situace a se vším pomoci a poradit. Disponují také moderní kremační pecí a garantují vám, že popel bude opravdu jen z vašeho mazlíčka. Na telefonu fungují prakticky 24 hodin 7 dní v týdnu, proto nemusíte mít obavy, že vás nechají ve štychu.

Na Psím dni vám Krematorium zvířat Praha představí nabídku svých služeb, které vám usnadní už tak složitou životní situaci. Protože i na ty nepříjemné chvíle je lepší být připraven.