Novinky

Nov 12, 2021

Psi z útulku Troja hledají domov


V útulku Troja čeká desítky psů na nové páníčky. Ráda bych vám jich pár ukázala a zvýšila tak jejich šanci najít nový domov.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

V článku níže najdete pejsky, kteří jsou aktuálně k výdeji v útulku Troja. Pokud budete mít o nějakého pejska zájem kontaktujte přímo útulek Troja kontakt najdete ZDE

Evidenční číslo: 763/2020

Tento černý krasavec se vzhledem německého ovčáka je jedním z těch, kteří jsou v útulku nejdéle. Byl nalezen v září roku 2020 a doposud se nenašel nikdo, kdo by ho adoptoval. Najít nový domov mu ztěžují dva fakty a to, že je starý a ještě ke všemu nemocný. Je narozený cca roku 2010, špatně slyší a vidí a byl mu nalezen šelest na srdci. Proto je nutná pravidelná medikace a návštěvy veterináře.


Evidenční číslo: 342/2021

Fenka velkého vzrůstu byla nalezena letos v červnu v Praze. Fence je odhadem 7 let. S dostatečnou obezřetností by mohla být skvělým psím kamarádem. Na vodítku může někdy tahat. Proto hledáme majitele, který si hravě poradí a její velikost pro ně nebude překážkou.


Evidenční číslo: 528/2021

Tento fešák byl nalezen v září tohoto roku bez obojku v Běchovících a doposud se o něj nepřihlásil původní majitel. Narodil se odhadem v roce 2017 a váží 23 kilo, takže to není žádný drobeček.


Evidenční číslo: 789/2020

I tento krasavec je v útulku Troja už více jak rok. Problémem proč je v útulku tak dlouho je jeho povaha.

Nemá rád jiné psy. Když se mu některý obvzlášť nelíbí, může rázně zakročit. Dětem nedůvěřuje a je ostražitý, proto ho nelze doporučit do rodiny s dětmi. Je to pes pro zkušeného chovatele, který nepodcení jeho sílu a vynalézavost. Po zájemci je požadováno postupné seznamování.

Je mu odhadem 6 let a váží něco málo přes 40kg.


webové stránky: www.upozpraha.cz

Telefon: 222 025 916

Adresa: V zámcích 56 , Praha 8

Otevírací doba:

pondělí až pátek 9–17

sobota a neděle 12–17