Novinky

Dec 3, 2021

Hledáme domov pro křížence jorkšíra


Alf se dostal do útulku, kde si ho všimla dobrá duše, která se mu rozhodla pomoci a najít mu novou rodinu. Má to ovšem jeden háček a to je Alfova problémová povaha. Alfa totiž nikdo nevychoval a tak z něj vyrostl teritoriální pejsek samorost, který dokáže pokousat a i díky tomu skončil v útulku. Hledáme pro něj někoho trpělivého, ideálně se zkušenostmi s výchovou psů a bez dětí.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Popis:

Alfík dokáže být pohodový pejsek, miluje procházky, rád aportuje ale nejdříve je potřeba si k němu najít cestu, díky které bude Alfík fungovat.

S dočasnou paničkou absolvoval hodiny u výcvikáře a při dodržovaní určitých pravidel a dodržováním pozitivní motivace udělal velký pokrok u ukázal jak dokáže být šikovný a veselý pejsek. Je tedy potřeba počítat s tím, že bude potřeba na jeho povaze ještě zapracovat a jednou to může být pohodový společník. Ovšem když je v nepohodě, dokáže zaútočit. Hlídá si místo, hračky, jídlo a není s ním ani snadná manipulace. Například při veterinární péči či stříhání je potřeba aby měl náhubek a tyto činnosti s ním trénovat.

Alf by byl nejvíce spokojený v domečku se zahrádkou. Je to ještě mladý kluk, jsou mu cca 3-4 roky a váží 8 kg, takže to není zas uplný drobeček, jak se na první pohled může zdát. Je čistotný a doma dokáže být v klidu a neštěká.

Pokud vás zaujal uvítáme nezávaznou návštěvu, kde se o něm od jeho dočaskářky dozvíte potřebné informace. Stačí se ozvat na email info@psimagazin.cz a zanechat na sebe telefonní číslo.