Novinky

Pozor na překupníky z Olomoucka

Pokud víte o někom, kdo plánuje pořídit štěně prosím varujte ho před skupinou překupníků z Olomouce!

Překupnící ve velkém vykupují psi bůh ví odkud a přeprodávají často předčasně odstavená štěňata. Vydávají křížence za různé rasy za tisíce a opakovaně mění telefonní čísla. Štěně vám v naprosté většině předají někde na ulici bez čipu, bez kupní smlouvy.... Je velice těžké jim vše prokázat a tak jsou potřeba svědci, kteří od nich štěně pořídili. Mnoha lidem, už od nich štěně zemřelo na parvovirozu a pokud se něco neudělá, budou umírat další...

Prosím proto všechny: ozvěte se policii pokud jste od nich koupili štěně. Je potřeba prokázat jejich prodeje a každý svědek může pomoci trápení těchto psů ukončit.

Včera jsem měla hovor s KVS Olomouckého kraje a bohužel jsme se shodli na tom, že pokud bude poptávka, bude i nabídka a tak je potřeba lidi varovat a také vyzvat, že pokud od této skupiny koupili štěně, aby neprodleně kontaktovali policii, která už celý případ řeší a jsou potřeba další svědci.

Prosím nebojte se promluvit je opravdu potřeba to řešit. Pokud nevíte kam se obrátit klidně napište do zprávy, moc ráda vás nasměřuji.

Děkuji všem za sdílení tohoto příspěvku a pomoc toto celé konečně zastavit.


Zasláno dne Jan 28, 2022 do kategorie ARCHIV