Novinky

Feb 1, 2016

POZOR! DUŠEVNĚ NEMOCNÁ OSOBA SE ZÁKAZEM CHOVU ZVÍŘAT KVŮLI TÝRÁNÍ


Prosíme všechny o maximální pozornost a obezřetnost před tímto člověkem!

NEDÁVAT, NEPRODÁVAT A NESVĚŘOVAT ŽÁDNÁ ZVÍŘATA!!!

Foto Zdroj: profil dle jejího e-mailu na facebooku

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Tato paní je veřejně dobře známá jako „šílená řidička“ (viz. článek dále) , je to ale také duševně nemocná žena, která má uložen zákaz řízení a ZÁKAZ CHOVU zvířat, kvůli prokázanému porušení zákona na ochranu zvířat proti TÝRÁNÍ. I přes všechna rozhodnutí stále řídí a stále si pořizuje především psy velkých plemen!

Alice Večerková jde od soudu, zdroj: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/krimi/silena-ridicka-zustane-v-bohnicich-soud-ji-vzal-i-auta_302083.html,




Alice Večerková je hospitalizovaný psychiatrický pacient, který si během vycházek stíhá pořizovat další a další zvířata obvykle spolu s jejím přítelem panem Romanem B (i na toho bývají napsaná auta, nebo psi). Tato osoba je už mnohokrát řešena policií a příslušným úřadem a veterinární správou. Opakovaně porušuje zákazy uložené soudně a obecním úřadem.

Zákaz chovu zvířat ji byl uložen na podzim roku 2014 na základě prokázaného týrání několika psů, kteří byli nuceni močit a kálet v bytě, podlaha i srst zvířat byla nasáklá močí a moč protékala až do sousedního bytu. Dále má prokázané týrání morčat, agam a vodních želv. Všechna tato zvířata žila v podmínkách, které vyvolávaly nepřiměřené působení stresových vlivů biologické, fyzikální a chemické povahy ve smyslu ust. §4 odst. 1 písm. j) zákona na ochranu zvířat.

U zvířat byly patrné známky kachexie, poruchy růstu srsti způsobené pravděpodobně kožními nemoci. Neměla vhodné ustájení, napájení ani potravu, případně potrava a ustájení nebylo odpovídající druhu zvířete.

V rozhodnutí je i důvodná obava, že tento stav se bude opakovat a bohužel jak vidno, je tato obava opodstatněná.

Kontaktovalo nás i několik chovatelů, od kterých si paní Večerková pořídila psa – všichni bohužel se stejnými zkušenostmi.

Prosíme o šíření této důležité informace mezi chovatele, útulky a soukromníky.

Další články:

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/krimi/silena-ridicka-zustane-v-bohnicich-soud-ji-vzal-i-auta_302083.html

http://praha.idnes.cz/ridicka-s-mnoha-zakazy-rizeni-opet-radila-jezdila-v-aute-napsanem-na-partnera-1s6-/metro.aspx?c=A140102_202537_co-se-deje_rab

zdroj : DOGPOINT



Alice Večerková uvěznila psy v autě