Novinky

Feb 4, 2016

10 DŮVODŮ PROČ ODLOŽENÍ PSI PLNÍ ÚTULKY A INZERCI


Štěně většinou najde páníčka velice rychle. Ale pouze 1 z 10 narozených psů prožije celý svůj život v trvalém domově obklopen láskou.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Je třeba podotknout, že mnoho těchto důvodů je používáno jako pouhá výmluva, a nikdo v rodině například nemusí trpět alergií. Jen nedokáží říct nahlas, že pořízení psa podcenili.


Inzeráty:

Dobrý den,daruji fenku Peggi,hodná,mazlivá,hravá,snese se se psy i s dětmi.Jen kočky pořádně prožene.Je zvyklá v bytě.Je očkovaná a čipovaná,očkovací prukaz dám,s vodítkem a granulema na cestu.Daruji z duvodu stěhování a nedostatku času na psa.Inzerát platí do smazání!!!



Daruji psa je velkého vzrůstu.Jmenuje se Roky. Jsou mu 2 roky. Vhodný spíše na zahradu.Je vhodný i k dětem ale spíše k větším.Má rád dlouhé procházky.Má i očkovací průkaz.My ho musíme dát pryč zdůvodu že ho máme v bytovce kde hodně štěká a čekáme miminko.



Daruji štěně, staré zhruba 4 měsíce. Je to kluk, kříženec pravděpodobně středního až většího vzrůstu. Je velice hravý, vyžaduje více pozornosti. Pes je očkovaný-očkovací průkaz. Bohužel na něj nemám dost času, proto bych byla velice ráda, kdyby se ho ujal někdo, kdo bude mít více času.


Daruji pejska krizence jmenem charlie.Pejsek mel rok.Velikostne je trosku veci nez bigl.Je nauceny cistote ale spise se hodi do baracku ze zahradou ma rad pohyb.Na deti je hodny.Jen potrebujeme nekoho kdo se mu bude venovat a vycviciho.Hlidam pejsky a pan si ho u mne ubytoval a pro pejska uz neprijel.Prosim jem vazni zajemci.

zdroj inzerce: bazos.cz