Novinky

První erotická hračka pro nadržené psy - PSÍ MILENKA

Hot Doll - umělá fenka nebo také psí milenka je pro mnohé majitele a jejich psy velkým překvapením. Pokud váš pes používá k uspokojení sexuálních potřeb plyšáky nebo polštáře, je obvykle snadné jej Hot Doll naučit používat.

Foto: REBEL DOG

I psi mají své sexuální potřeby, které se snaží uspokojovat různým způsobem. V lepším případě se pejsek naučí řešit své touhy pomocí polštáře, nebo plyšové hračky, v tom horším obtěžuje své majitele, sousedy nebo návštěvy naskakováním na nohu.

Neuspokojení a dlouhodobá frustrace ze sexuálního napětí může vést i k agresi. Hot Doll je navržena tak, aby poskytovala maximální komfort a hygienu při používání a svým designem nepobuřovala a zapadla do každé domácnosti zároveň jako zajímavá dekorace.

Cena od REBEL DOG: 5930,00 Kč vč. DPH

Co je důležité vědět

Hot Doll je erotická hračka určena výhradně pro psy, nejde o terapeutickou pomůcku. Pokud váš pes používá k uspokojení sexuálních potřeb plyšáky nebo polštáře, je obvykle snadné jej Hot Doll naučit používat. Problémy mohou mít psi příliš staří nebo zcela nezkušení. Nikdy psa k používání Hot Doll nenuťte násilím. Protože jde o specifický produkt, nezaručujeme, že právě váš pes bude umělou fenku používat. V případě nesprávného zacházení se zříkáme jakékoliv zodpovědnosti. Pokud váš pes však používá Hot Doll příliš často, konzultujte jeho aktivitu s veterinárním lékařem.

Psí milenku lze zakoupit na e-shopu a v prodejně REBEL DOG viz odkaz níže. Stejně tak zde naleznete podrobnější informace.

Zdroj: REBEL DOG


VIDEO PSÍCH NADRŽENCŮ



To musíte vidět - PSÍ MYČKA !!!


Zasláno dne Feb 17, 2016 do kategorie ARCHIV