Novinky

Jun 20, 2016

PSÍ DEN S PRAHOU 13 dne 3.9.2016


Co dělat když se váš pes zraní či otráví? Jaké sporty můžete s pejskem dělat nebo, jak vyrobit pro pejska hračku ? To vše a mnohem více se dozvíte na psím dni s Prahou 13, který se bude konat 3.9.2016 v Praze.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Těšit se tak můžete na pestrý program. Fascinující STAF BULL SHOW a ukázky psích sportů. Už teď se můžete začít připravovat na netradiční soutěže, jako psí dostih či skok do výšky, při kterém si určitě užijeme spousty zábavy. Uvidíte, kdo z celebrit má nejšikovnějšího pejska. Váš pes může na vlastní čumák vyzkoušet psí hlavolam od firmy REBEL DOG, a pokud vás baví ruční práce, naučíme vás vyrábět přetahovadlo, což je velice oblíbená hračka pro pejsky. Nebude chybět foto-koutek a tak si můžete odnést památku v podobě fotografie, která vám bude připomínat tento báječný den či se můžete přijít poradit do psích poraden zaměřených na výchovu a zdraví. Velice zajímavá bude ukázka první pomoci psů od veterinární záchranné služby Pet-medic, kterou by měl povinně vidět každý páníček, aby dokázal v případě nutnosti svému pejskovi správně pomoci při otravě či přehřátí.

Na místě bude probíhat nabídka psů z útulků a materiální sbírka. Každý návštěvník tak může odcházet s dobrým pocitem, že se nejen pobavil, ale také pomohl dobré věci.

A to není zdaleka vše. Každý pes v Praze musí být čipovaný. Čip slouží hlavně jako výborná pomůcka při identifikaci psa, když se zaběhne a rychleji se tak vrátí zpět ke svému majiteli. Městská část Prahy 13 se proto rozhodla zdarma načipovat prvních 50 psů, které přihlásí jejich páníčkové a mají trvalé bydliště na Praze 13.

Čipování na místě zajistí VETCENTRUM STODŮLKY, které disponuje nejnovějším vybavením a nabízí tak profesionální ošetření vašich mazlíčků.

Více informací a podrobný program naleznete od června na webových stránkách www.psiden.cz

Autor: KH