Novinky

Jul 7, 2016

Překonáme 3.9. světový rekord?


Na začátku září se bude konat velká akce pro všechny milovníky psů. Psí den s Prahou 13 bude lákat účastníky na spoustu atraktivních psích sportů a soutěží, ale jednou z nejsledovanějších bude bezpochyby skok do výšky, při němž se bude jednat o zápis do slavné knihy rekordů. Chcete, aby titul český rekordman získal právě Váš pes?

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Soutěž ve skoku do výšky

Skok do výšky není úplně známá disciplína, a proto se organizátoři akce těší na hojnou účast a skvělé výkony. Do soutěže se bude moci přihlásit až 30 zájemců. Překážka bude začínat na 60 cm a postupně se bude zvedat. Každý pes bude mít vždy dva pokusy na každé kolo.

Zajímavostí je, že světový rekord ve skoku do výšky drží chrtí fenka z Miami, Cinderella May, který pokořila v roce 2006. Dokázala přeskočit laťku při neuvěřitelných 172.7 cm! V českém prostředí žádný podobný rekord není zaznamenán, a tak je možnost, že se objeví nějaký skrytý talent. Bude se přeci jen jednat o první podobnou příležitost.

Foto: guinnessworldrecords.com

Popis soutěže

Registrace bude probíhat od 1. 8., a vzhledem k tomu, že je kapacita soutěžících omezena na 30 míst, doporučujeme sledovat náš web www.psiden.cz Nenechte si ujít jedinečnou možnost se zúčastnit.

Pro výherce budou samozřejmě připraveny hodnotné ceny.

VIDEO PRO INSPIRACI

Autor: Pavla Elšlegrová