Novinky

Nov 3, 2016

Už se nikdy neztratí


Víte, že polohu vašeho psa můžete 24/7 sledovat v počítači, mobilu a chytrých hodinkách? Stačí připnout malou GPS na jeho obojek.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Tractive GPS pro psy

Věděli jste, že každý rok se po světě ztratí 10 milionů domácích zvířat? Pouze méně než 5 % koček a méně než 20 % psů se vrátí ke svým původním majitelům. Díky moderním technologiím se vám tato nepříjemná zkušenost může vyhnout.



Konečně budete v klidu a nebudete se muset obávat toho, že se váš mazlíček zaběhne. Jeho polohu totiž uvidíte neustále na vašem mobilu nebo počítači. Tractive GPS Tracker je první GPS pro psy, která je miniaturní, snadno ovladatelná a dostupná zároveň. Umísťuje se ve formě malé krabičky na obojek psa. V balení najdete dvě velikosti příchytů na obojek, díky tomu je možné Tractive GPS Tracker připnout na všechny běžné obojky (nelze připnout na stahovací, kovové obojky). Zařízení je navíc 100% vodotěsné.

Okamžité zjištění polohy & Virtuální plot

Díky Tractive GPS Tracker v každém okamžiku uvidíte, kde je váš pes, kočka nebo jiný domácí mazlíček. Stačí otevřít aplikaci ve vašem chytrém mobilním telefonu anebo stránku v internetovém prohlížeči a na mapě uvidíte přesné místo, kde se právě nachází. Čím rychleji se zvíře pohybuje, tím častěji Tractive GPS Tracker snímá jeho polohu.

Tractive GPS Tracker také umí sledovat polohu zvířete v reálném čase. Na mapě tak uvidíte reálný a aktuální pohyb domácího mazlíčka, a můžete ho tak průběžně kontrolovat. Aplikace vám bude ukazovat trasu psa nebo kočky, takže budete mít dokonalý přehled o tom, kudy jde a kam má namířeno. Aplikace si pamatuje pohyb během posledních 24 hodin.

Konečně zařízení dokáže hlídat, jestli se váš mazlíček nevzdálil více, než je vhodné (například opustí zahradu nebo bezprostřední okolí domu). Představte si pomyslný plot, který si individuálně nastavíte v aplikaci. Jakmile zvíře opustí toto vyhrazené území, aplikace vás bude okamžitě informovat.

Co když se ztratí?

Váš mazlíček se ztratil, co teď? Po tom, co okamžitě zjistíte polohu zvířete a vydáte se ho hledat, přijdou vám vhod další chytré funkce zařízení. Tractive GPS Tracker dokáže na dálku aktivovat světlo a zvukový signál. Stačí k tomu pokyn od vás prostřednictvím aplikace v mobilu. Zapnutí světla a zvukového signálu vám pomůže dohledat miláčka na krátké vzdálenosti i pokud nebude odpovídat na vaše volání.

Není to příliš složité?

Tractive GPS Tracker obsahuje GPS čip, který neustále sleduje aktuální polohu psa. Kromě toho v sobě ukrývá také SIM kartu, která slouží k napojení na datovou síť mobilního operátora a k přenášení informací o poloze vašeho mazlíčka. Vše je zabaleno v miniaturní krabičce, kterou připnete k obojku vašeho psa. Díky integrované SIM kartě se již nemusíte o nic starat. Odpadají vám starosti s pořízením nové SIM karty i s výběrem vhodného tarifu pro její provoz. Vše je připraveno k okamžitému použití.

Druhy a ceny GPS

Zdroj: www.dogg.cz