Novinky

Nov 7, 2016

Vyzkoušejte Dogsie a potěšte svého pejska i pejsky v nouzi


Internetový portál Dogsie přišel s netradiční způsobem, jak můžete udělat radost vašim čtyřnohým psím miláčkům. Objednejte jim měsíční balíčky s překvapením, které každého pejska zaručeně potěší. A ještě uděláte dobrý skutek a přispějete na pejsky v nouzi.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Jak to funguje?

Přes portál www.dogsie.cz si jednoduše vyberete plán na míru pro vašeho čtyřnohého přítele a pak už se můžete těšit na pravidelné měsíční balíčky psí radosti. Ať už máte doma malého nebo velkého neposedu, pro každého hafana tady mají to pravé, co mu zaručeně udělá radost. Vždyť každý pejsánek si zaslouží odměnu.

Že Dogsie je opravdu psí radost, potvrzuje i paní Klára, které nedávno přišel od Dogsie první balíček. “Nevím, kdo z nás byl více napjatý, když jsme s Rexem krabici otevírali. Určitě vytušil, že se v ní skrývá něco dobrého, protože ji pořád očuchával a málem mě ani nenechal ji rozbalit. Když se před ním nakonec objevil obsah, jeho radost byla obrovská. Hned začal vytahovat svoje oblíbené pamlsky. V Dogsie přesně věděli, čím ho potěšit.”



Navíc nákupem uděláte radost nejen svému pejsánkovi, ale i těm pejskům, kteří to nemají v životě lehké. Dogsie je partnerem spolku “PES nejvěrnější přítel”, který se stará o nemocné, staré nebo opuštěné psy. Každý měsíc Dogsie věnuje 20 % na tuto záslužnou činnost.


JAK NA TO?

Balíčky jsou zasílány zdarma a je možné je vašemu pejskovi objednat na 1, 3 nebo 6 měsíců. Uvidíte, jak se bude každý měsíc těšit na “pošťáka”. Plán zasílání “psí radosti” se obnovuje automaticky až na dobu 24 měsíců, takže kdybyste náhodou zapomněli objednat, nemusíte si dělat starosti, že by váš pejsánek byl příští měsíc smutný.

Více informací najdete na stránkách www.dogsie.cz


Alice Bendová fandí pomoci pejskům. Sama má doma tři pejsky a pamlsků tak není nikdy dost :)