Novinky

Nov 6, 2016

Lišáček - malý, velký bojovník!


Dne 31.10. spolek ForDogs přijal pejska v katastrofálním stavu, na kost podvyživého (pouhé 3kg) se záňety po celém těle. Pejsek měl uhnilé zuby a zraněné nohy na kost. Nalezen byl na silnici u obce Mořina,úplně zmatený, dehydratovaný a dezorientovaný. Dle zranění to vypadá, že ho nejspíš někdo z auta vyhodil a několik dní se toulal po lesích.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Příběh LIŠÁČKA

Malý Lišáček je opravdu VELKÝ bojovník. Jeho stav je stále hodně vážný, ale konečně se ho po celodenním zavodňováním pod kůži podařilo zakanylovat a dát kapačku, poté se dokonce sám nabaštil a ,,proběhl,, venku. Před sebou má ještě veliký kus cesty a zdaleka není vyhráno, ale jako první krok k jeho záchraně je to krok veliký.



1. Listopad

Lišáček si pobyl cely den na klinice na kapačce a večer byl opět propuštěn do domácího ošetřováni.

Krmíme ho stříkačkou co dvě hodiny. Lišáček má k jídlu celkem chuť, ale bohužel zničené zoubky. I pohmožděná tlamička mu znesnadňuje příjem jídla.

Když má dobrou náladu, olizuje konzervičku z prstu, ale jíst/pít z mističky mu dělá velký problém.

Dnes také podstoupil převaz levé zadní nožičky, která je na tom nejhůře. Na ní má Lišák velkou zhnisanou ránu. Takové ranky má po cele levé části těla, ale nožka a tlamička jsou na tom nejhůř.

I když mohou vyznívat zprávy pozitivně, stále balancujeme na tenké hranici mezi životem a smrtí. Věříme vsak, že Lišáček svůj životní boj nevzdá, a my mu s tím samozřejmě pomůžeme, co nám budou sily stačit...

Na fotce se svými sličnými ošetřovatelkami

VIDEO: LIŠÁČEK CHODÍ

Zdroj : Facebook/ForDogs z.s.

PŘÍBĚH LIŠÁČKA PRO VÁS BUDEME DÁLE SLEDOVAT