Novinky

Nov 25, 2016

Kam až jsou schopní zajít youtubeři?


PROSÍM ČTĚTE: Rádi bychom uvedli na pravou míru, že s videem níže nemá PSÍ MAGAZÍN nic společného a nesouhlasíme s jeho obsahem. Čivavky je nám opravdu líto a obáváme se, aby toto jednání neopakovali další děti, kterým nedochází, že se jedná o trápení zvířat.

Tohle video nás doslova šokovalo. Mladá slečna natočila video o tom, jak koupe čivavu. To by nebylo nijak zarážející. Ovšem pohled na čivavu s naraženými brýlemi, jak se snaží dostat ven z vany, rozhodně nepůsobí vtipně, jak asi měla dívka v plánu.
Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Topící se štěně čivavy

Dnešní mladí lidé se baví natáčením videí na youtube. Jedno takové video natočila i školačka. Čivavě se koupání evidentně vůbec nelíbí a korunu tomu nasadily brýle a balonky.

Další šok pro nás byly komentáře pod videem. Lidem se líbí a píší, jak je štěně rozkošné a tak můžeme brzy očekávat podobnou šílenost ne jen od této slečny, ale i dalších dětí. Negativní komentáře jsou okamžitě mazány. Co je také smutné, že v tomto konání má plnou podporu rodičů.

Za nás mít štěně, jako hračku a dávat mu takovéto lekce plavání ve vaně, se nám zrovna 2x nelíbí a nejsme evidentně sami.

Denisa TV, Luboš



Reklama