Novinky

Jun 7, 2017

O čem sní holčičky z množíren


Rok a půl Andrea Ája Dunová sbírala materiál pro vytvoření krátkého filmu, který přibližuje cestu polámané čivaví holčičky ke zdraví.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Zastaralá zlomenina bércové kosti byla Žanetce zpevněna drátem po celé délce kosti a byla provedena kompletní rekonstrukce kolenního kloubu.

DOKUMENT:



KNIHA O ČEM SNÍ HOLČIČKY Z MNOŽÍREN

Motivací k napsání této knížky bylo pochopení, že legislativa má jen velmi omezené možnosti, jak zastavit utrpení zvířat v nelegálních chovech, zvaných množírny. Věřím, že cesta k pomoci je v informovanosti lidí, uvědomění si následků svého vlastního jednání a přijetí osobní zodpovědnosti. Myslím si, že naděje pro zvířata je v dětech a jen na nás dospělých záleží, jak budoucím generacím dokážeme předat lásku a úctu k přírodě i jim samotným.

Kniha poodhaluje prostředí života v množírnách prostřednictvím skutečných příběhů zachráněných čivavek a pohledem terapeuta zvířat upozorňuje na zdravotní následky, se kterými se mohou budoucí majitelé setkat při koupi psa z neověřeného chovu. Zakoupením této knihy nám pomůžete získat prostředky na pomoc pro zvířata z množíren.

Zdroj: Andrea Ája Dunová