Novinky

Dec 6, 2018

Nápady na dárky k Vánocům


Pokud si stále lámete hlavu s tím, co pejskovi pořídit pod stromeček, tak právě pro vás mám pár nápadů. Jsou to vše věci, které už máme a můžeme je tak doporučit.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Kolekce DEMEVEN mě naprosto okouzlila na první pohled. Hned sem věděla, že jí potřebuji, jen sem se nemohla rozhodnout jakou. Na to se můžete podívat ve VIDEU. A protože kabelka okouzlila i svojí praktičností ne jen mě, ale i moje kamarádky, rozhodla jsem se jí dát na první místo.

Běháte? Nakupujete? Zavazujete si tkaničky, telefonujete nebo otevíráte dveře?S hands-free vodítky Lishinu máte vašeho psa stále pod kontrolou a přitom vaše ruce zůstávají volné. Stačí připevnit na zápěstí a je to. Revoluční vodítko ovládáte pohybem vašeho těla. Vodítko můžete zakoupit u DOGG

Sama toto vodítko často používám, jelikož venčím větší počet psů a vyhovuje mě mít volnou ruku na víc. Za sebe ho tedy určitě mohu doporučit. O testování vodítka jsme i natočili VIDEO

Pamlskové hlavolamy zahání nudu, procvičují mysl a rozvíjí trpělivost i motoriku psa. Je to zábava bez ohledu na věk, velikost nebo plemeno. Bojácným pejskům pomáhají zábavně relaxovat a zvyšovat sebevědomí. Hyperaktivní blázny zase zklidní a naučí přemýšlet, protože hrubou silou to daleko nedolámou :-).

Věděli jste, že hlavolamy snižují tendence k destruktivnímu chování?

Mentální stimulace je pro psa stejně důležitá, jako dostatek fyzického vyžití. Velký výběr hlavolamů najdete v prodejně nebo na webu REBELDOG

Koukněte na video, jak Čiko poprvé zkoušel jeden z hlavolamů ZDE

Pod stromečkem by určitě nemělo pejskovi chybět něco dobrého na zub a hračka. Proto další co bych vám ráda ukázala, jsou krabice od Dogsie. My už jí máme objednanou a jsme velice zvědaví, co v ní tentokrát najdeme.

Dogsie přišel s netradiční způsobem, jak můžete udělat radost vašim čtyřnohým psím miláčkům. Objednejte jim měsíční balíčky s překvapením, které každého pejska zaručeně potěší. A ještě uděláte dobrý skutek a přispějete na pejsky v nouzi.

Více o Dogsie najdete u nich na webu ZDE



Udělejte ze svého psího miláčka hvězdu. Může být v kalendáři, zdobit váš telefon, hrnek,tričko nebo třeba polštář.

Podívejte se na velký výběr fotodárků na stránkách CEWE FOTOLAB a udělejte radost sobě nebo někomu blízkému originálním dárkem. Stačí jen fotografie,pár minut času a můžete si dárek objednat z pohodlí domova.

Provoz útulku je náročná záležitost - akutní záchranné akce, péče o psy nemocné na těle i na duši, ale i o ty, kteří prostě přišli o páníčky a teď vyhlíží nové, zajištění prostor a dostatečného komfortu,... to všechno stojí nemalé peníze.

Proto se útulek Dogpoint rozhodl, že letos místo tradičních dárkových certifikátů, pošle jako poděkování za vaše dary kalendáře, které vám budou každý den připomínat, že jste nějakému chlupáči pomohli k lepšímu životu. Za jakýkoliv příspěvek budou velice vděční.

Jak podpořit darem útulek Dogpoint se podívejte ZDE

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Všechny jejich produkty jsou vyráběné v České republice s ohledem na životní prostředí, zvířata i lidi v chráněné dílně. Hlavním produktem je originální psí motýlek, který je zároveň symbolem podpory a hlavním logem.

Z cen jednotlivých produktů darují od 10% do 30% útulkům a organizacím, které se věnují záchraně zvířat. Od založení značky v létě 2015 už pomohli v hodnotě 1 013 055 Kč!

Motýlky a další výrobky od FUNKYDOG najdete ZDE

Adresář s telefonním číslem na obojku považuji po čipování za nezbytnou nutnost. Když se pes zaběhne, nálezce vás může hned kontaktovat. Kvalitní adresář si můžete objednat u Just Your Friend Hunter . Máme ho vyzkoušený a drží perfektně.

Také si můžete přímo v kamenné prodejně na Vinohradech nechat na počkání vyrýt známku. Mají na výběr mnoho druhů známek různých barev a tvarů. Mě se nejvíce líbí ty v podobě psích hlav.