Novinky

Feb 10, 2019

Zdravé mlsání pro vaše pejsky


Už dlouho jsem na trhu neviděla nějakou zajímavou novinku o kterou bych se s vámi podělila. Proto jsem měla radost, když jsem narazila na zdravé pamlsky s ovčího tuku NATURECA. Jelikož měl Čiko tou dobou narozeniny ihned jsem je objednala, abychom je vyzkoušeli.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Bonbony z ovčího tuku

Každý chce pro svého čtyřnohého společníka to nejlepší a nejzdravější. Za poslední období stále více a více majitelů pejsků vyhledává zdravé doplňky každodenní stravy. Bonbóny z ovčího tuku NATURECA neobsahují žádná barviva ani chemické přísady.

Čikovi i Čendovi bonbony moc chutnali

Přírodní, zdravé a velice chutné mlsky na každý den, napomáhají trávení a jsou vhodné i pro psy s potravinovou alergií. Mají také pozitivní přínos pro srst, pokožku.

Ovčí tuk je 100% přírodní produkt příznivě působící na organismus psa. Tuk je hlavním zdrojem energie potřebné pro metabolismus, blahodárně působí na zažívací trakt, je lehce stravitelný a napomáhá vstřebávání vitamínů A, D, E a K. Ovčí tuk je bohatý na Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny.

Bonbony můžete zakoupit ve třech příchutích. S mořskou řasou, česnekem nebo lososem. Každá tato látka má jiné blahodárné účinky pro vašeho chlupáče. Více se dozvíte na stránkách NATURECA

balení obsahuje 250gr bonbonů a vyjde na 175,-