Novinky

Nov 14, 2015

22.11.2015 DOBROČINNÝ BAZAR NA POMOC PSŮM A KOČKÁM V NOUZI


Pomozte zvířatům v nouzi a přijďte na dobročinný bazar spolku Psí život!

Dne 22. listopadu 2015 od 12 do 17 hodin proběhne v pražském divadle La Fabrika druhý ročník dobročinného bazaru, jehož výtěžek poputuje na pomoc psům a kočkám v nouzi. Přijďte si nakoupit zajímavé kousky a podpořit starost o zvířata!


Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Na místě se také můžete informovat o spolku Psí život, který se jako jediná organizace v ČR cíleně zabývá pomocí zvířatům, která patří lidem bez domova. Naším cílem není však zvířata odebírat, ale zpřístupnit jim potřebnou péči.

Dobročinný bazar je založen na jednoduchém principu prodeje darovaných, již použitých, věcí - do bazaru můžete věci darovat i Vy. Máte-li doma nepotřebné, ale hezké kousky oblečení, sportovního vybavení, věcí pro zvířata, věcí do domácnosti nebo jakékoli jiné prodeje schopné poklady, neváhejte nás kontaktovat na jarmila.pavkova@psizivot.com.

Na akci bude také možné zakoupit právě vydaný charitativní kalendář Psí život, ve kterém najdete fotky dvanácti známých osobností a dvanácti zachráněných psů. Jde již o čtvrtý ročník kalendáře, který letos vydala herečka Patrici Solaříková ve spolupráci se spolkem Psí život. Výtěžek z prodeje jde na pomoc zvířatům v nouzi.