Novinky

Nov 28, 2015

Štěňátka v útulku se těší na nové domovy


Přesně od soboty 27.11. za týden se začnou v Útulku pro opuštěná zvířata v Troji, který spravuje městská policie, vydávat štěňata, která někdo odložil pod Nuselským mostem.

VÝDEJ ZÁJEMCŮM V SOBOTU 5.12 OD 12:00 HOD V TROJSKÉM ÚTULKU

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Pět štěňat, tři holky a dva kluci, se těší, až najdou nové domovy. Z malých uzlíčků jsou skoro 5kiloví mazlíci, kteří mají stále chuť k jídlu. Štěňata jsou velmi živá a milují lidi, protože právě oni jim nahradili jejich matku. Největší zábavou jsou pro ně nyní tkaničky od bot. A samozřejmě vše, do čeho mohou kousat. Ošetřovatelé je s láskou nazývají „demoliční četou“.

Jedním z rodičů štěňat je patrně stafordšírský teriér. Jedná se o typického ochranitele a obranáře. Přestože je příslovečně odvážný, pokud je správně vychován, není nikdy agresivní. Z tohoto důvodu pro ně odborníci z útulku doporučují zkušené chovatele.

Štěňata se začnou vydávat v sobotu 5. 12. 2015 na Mikuláše od 12:00 hodin v trojském útulku. Štěňata nelze předem zamluvit, vydají se zájemcům v pořadí, v jakém se do útulku dostaví. Každé štěně bude mít vystaven očkovací průkaz, kde je zaznamenána vakcinace, včetně dalšího termínu očkování. Dále jsou štěňata odčervena a označena mikročipem. Nový majitel zaplatí poplatek za veterinární prohlídku, vakcinaci, odčervení a odblešení. U výdeje štěňat bude přítomen veterinární technik, který zájemců podá veškeré potřebné informace.

Všeobecné podmínky převzetí jsou taktéž na webových stránkách.

Na prcky se můžete podívat ve videu :

http://www.upozpraha.cz/