Novinky

Nov 29, 2015

DOGG představuje kolekci pro psy


Přicházející zimní období navždy změní způsob oblékání psů v Česku.

Butikový e-shop DOGG totiž představil „canine couture fashion“ kolekci pro sezónu, která je inspirována anglickou klasickou a psům přináší exkluzivní přírodní materiály. Majitelé rozmazlující své čtyřnohé miláčky se mohou těšit na rozšířený sortiment zimního oblečení o vlněné šály a nové tvídové kabáty.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

„V zimní kolekci představujeme módu výhradně od londýnské značky Love My Dog, jejíž oblečení se šije ručně, je vyrobené z čistě přírodních látek a nabízí se v nejlepších buticích po celém světě,“ řekl Patrik Šilhavý, jeden ze dvou zakladatelů DOGG.

Obchod rozšiřuje sortiment o nové, ručně pletené šály pro psy, někdy nazývané nákrčník nebo „tunel“. Šály jsou v nabídce ve třech barvách (oranžové, červené a žluté), všechny jsou vyrobené ze 100% čisté přírodní vlny a díky specifickému stehu mají moderní povrchovou texturu. Šály lze nosit samostatně, ale nejlépe vypadají v kombinaci s pletenými svetry v kontrastním odstínu. Psí svetry DOGG nabízí v klasickém i copánkovém vzoru, a to v různých barvách.

DOGG také doplnil nabídku luxusních kabátů pro psy. Modely Rivington Tweed a Hoxton Tartan Harris Tweed jsou vyhotovené z prvotřídního skotského tvídu. První z nich má módní vzor rybí kosti v modré barvě, druhý klasický červený čtvercový vzor. Kabáty je možné kombinovat s obojky, vodítky, motýlky, bekovkami, cestovními taškami a dokonce i s postelemi ze stejné kolekce.

Luxusní kousky pro psy, které pořádně zahřejí, jsou k dispozici exkluzivně na www.dogg.cz. Velká část velikostí a variant je skladem, zbytek obchod dodává na objednávku za 2-4 týdny. Šály i kabáty zákazníci obdrží v luxusním, dárkovém balení.


ŠÁLY PRO PSY

Ručně pletené ze 100% čisté vlny


SVETRY PRO PSY

Krásné, pohodlné a praktické svetry, samozřejmě ručně pletené.


KABÁTY A PLÁŠTĚNKY

Ryze módní. Haute couture pro vašeho psa.

zdroj:www.dogg.cz