Novinky

Zprávy FTV Prima - Příběh týrané Amy

Příběh tříměsíční fenky Amy, kterou její majitel málem ubil k smrti, spěje díky vám ke šťastnému konci. Operace, kterou dnes Amy podstupuje, je možná jen díky finančním příspěvkům dárců, mezi které jste se po odvysílání včerejší reportáže zařadili i vy.

Zprávy FTV Prima



O Amy

Jmenuji se Amy a narodila jsem se 16.12.2016

Od malička jsem žila u svého pána, až si mě 3.3.2017 odvezla jedna moc hodná paní, která mě předala svojí dceři a ta rychle zjistila, že se mnou není něco v pořádku a psala o pomoc na FB.

Za nedlouho přijela teta Irenka s přítelem a odvezli mě na veterinární kliniku.

Veterinární prohlídka bohužel prokázala vysoký stupeň týrání a zanedbání péče.

Amy již v jejím útlém věku má několik těžkých zlomenin. Přední pravá nožička - komplikovaná zlomenina lokte a předloktí. Zadní pravá nožička - zlomenina stehenní kosti.

Některé zlomeniny jsou staršího data a nevíme zda bude možnost vše operativně spravit. Amy je apatická a musela si vytrpět neuvěřitelné bolesti.

Dále má otok jednoho oka. Vnitřní zranění zatím zjištěny nebyli. Dostala injekci proti bolesti a ATB.

Amy zůstala v domácí péči ošetřující lékařky MVDr.Ladislava Mečířová veterinární kliniky v Plzni.

Příští týden budeme četné zlomeniny konzultovat s několika orthopedy. Moc děkuji MVDr.Ladislava Mečířová za úžasnou spolupráci a obrovské díky za rychlé vyzvednutí Amy a odvoz na veterinární kliniku Irena Kimbo Kešelová. Na majitele Amy bude podáno TO.

Zdroj: Spolek Pes nejvěrnější přítel z.s.




Zasláno dne Mar 8, 2017 do kategorie ARCHIV